Miscati cursorul pe imagine pentru a mari.

Motorola MC 5040

LEI 0

MC 50 de la Symbol este primul din clasa calculatoarelor mobile care combina stilul imbunatatit al unui PDA cu puternice performante si capabilitati de colectare voce/date, pentru rularea unor aplicatii esentiale de business. Proiectat pentru a va proteja investitia, MC50 ofera un TCO (cost total de intretinere) redus .

Descriere

MC 50 de la Symbol este primul din clasa calculatoarelor mobile care combina stilul imbunatatit al unui PDA cu puternice performante si capabilitati de colectare voce/date, pentru rularea unor aplicatii esentiale de business.

Proiectat pentru a va proteja investitia, MC50 ofera un TCO (cost total de intretinere) redus si tehnologie care asigura mentenanta redusa, o mai usoara administrare pentru reparatii si up-dates. Acest terminal mobil mic si usor furnizeaza optiuni avansate de capturarea a datelor, comunicare flexibila de voce si date si o sincronizare usoara WLAN. MC50 este proiectat sa raspunda necesitatilor pietelor si aplicatiilor din retail (terminal destinat managerilor, rapoarte de magazin, programare activitati, email&mesaging, mobile point of sale, managementul preturilor, inlocuiri, receptii, etc), automatizarea fortei de vanzari (domeniul farmaceutic, medical, CRM, etc), comert (destinat reprezentatilor comerciali ce viziteaza magazine si raporteaza vanzari, detalii produse, detalii promotii, actiuni publicitare, colectare date, raportare, etc). MC50 ofera optiuni pentru o gama larga de aplicatii – optiunile aditionale pentru capabilitatile de scanare si camera maresc spectrul de utilitate al MC50. Diversele optiuni de tastaturi, sunt disponibile pentru a maximiza fluxul colectarii de date in medii diferite. Acestea, combinate cu posibilitatile de comunicare permit calculatorului mobil MC50 sa livreze informatiile cand si unde este nevoie, imbunatatind productivitatea, fie ca este vorba de efectuarea inventarului sau de verificarea unei comenzi la client. MC50 este un calculator mobil puternic, care combina calitatile platformei Microsoft Windows Mobile 2003 cu puterea procesorului Intel XScale, care opereaza la 520MHz. Echipat cu 64MB memorie RAM si ROM, MC50 este proiectat sa tina pasul cu ritmul de dezvoltare al afacerii utilizatorilor. Ca posibilitate de extensie de memorie, MC50 are posibilitatea adaptarii unui card de memorie flash.