Miscati cursorul pe imagine pentru a mari.

Partner seria 500/ UV/MG

LEI 0

Masinile de numarat bancnote Partner din Seria 500 sint portabile, usor de folosit, fiind echipate cu o mecanica extrem de performanta si robusta si cu toate functiile necesare in aplicatiile care implica procesari foarte mari de numerar : trezorerii, casierii centrale, banci, etc .

DESCRIERE: MASINA DE NUMARAT BANCNOTE PARTNER SERIA 500/ UV/MG

Model Viteza/Bancnote pe min Pret (USD fara TVA)

500

700;1200;1600

550

500 UV

700;1200;1600

600

500 UV MG

700;1200;1600

700

- Masinile de numarat bancnote Partner din Seria 500 sint portabile , usor de folosit fiind echipate cu o mecanica extrem de performanta si robusta si cu toate functiile necesare in aplicatiile care implica procesari foarte mari de numerar : Trezorerii , casierii centrale, banci etc .
-Software special conceput pentru piata din Romania (pentru a numara si bancnote din plastic). Dimensiunea bancnotelor numarate :Maxim 185 x 100 mm , Minim 50x100mm
- Doua moduri de pornire a masinii :
          Pornirea Automata a numararii : se face automat de catre senzorul optic atunci cind sesizeaza ca au fost puse bancnote in lacasul de numarare.
          Pornirea Manuala a numararii :se face numai prin apasarea de catre operator a tastei START
- Doua moduri de numarare :
         Numararea Continua : Masina numara continuu toate bancnotele puse in suport.
         Numararea Programata: Masina se opreste dupa un numar prestabilit de numarari. Acest numar (la care sa se opreasca masina) poate fi setat de la tastatura (inainte de numarare) de catre operator intr-un interval de la 1 la 999 .
- Afisarea erorilor aparute in procesul de numarare : Bancnote inlantuite, blocate, rupte.
- Doua moduri de detectie: Detectia dimensionala pe latimea si/sau grosimea bancnotei: Masina se opreste atunci cind sesizeaza in teancul numarat bancnote de latimi si grosimi diferite.Detectia dimensionala pe latime poate fi reglata pe 3 niveluri :2,3 sau 4mm+/-1mm
- Masina este echipata cu diverse reglaje electronice : Operatorul poate regla electronic masina in functie de gradul de uzura al bancnotelor sau in functie de materialul din care sint facute bancnotele :plastic sau hirtie.
- Functie de numarare aditionala. Operatorul poate continua o numaratoare deja inceputa pina la completarea numarului preselectat.
- Modelul 500 UV este echipat cu lampa UV de detectie a falsurilor . Aceasta detecteaza hirtia care nu devine fluorescenta sub razele ultraviolete. In cazul detectarii unui fals aparatul se va opri si va indica un mesaj de eroare specific.
- Modelul 500 UV+ MG este echipat si cu un detector magnetic de detectie a falsurilorAcesta detecteaza pulberea magnetica de siguranta existent pe bancnote .
- Garantie 12 luni . Piese de schimb si reparatii asigurate in perioada de postagarantie : 10 ani