Miscati cursorul pe imagine pentru a mari.

Aegis POS touch monitor

LEI 0

Monitoarele AEGIS, special contruite pentru a fi folosite in sisteme de tip POS, impreuna cu un PC sau un Book-size PC cu cel putin 4 porturi seriale, reprezinta o varianta mai ieftina si mai flexibila, din punct de vedere al configuratiei. Prevazute cu o carcasa din aluminiu injectata la cald, monitoarele Aegis reprezinta o solutie durabila, cu un design modern, construita pentru a rezista la un mediu aspru, plin de praf sau de vapori de ulei. Carcasa este o dovada de rezistenta si soliditate, si se comporta ca un radiator pentru componentele electronice din interiorul ei, fiind o garantie in plus cã toate operatiunile electrice interne au loc la o temperatura optima. În contrast cu carcasele traditionale din plastic, care se pot incarca electrostatic, monitoarele Aegis sunt protejate impotriva accesului nedorit al prafului si murdariei, care sunt potentiali daunatori ai componentelor electronice din sisteme. Toate conectarile interfetei sunt ascunse in compartimente bine protejate ale carcasei. Cu un design compact si ecrane ajustabile, monitoarele AEGIS se potrivesc oricarei locatii si oricarui utilizator.

Descriere

Monitoarele AEGIS , special contruite pentru a fi folosite in sisteme de tip POS, impreuna cu un PC sau un Book-size PC cu cel putin 4 porturi seriale , reprezinta o varianta mai ieftina si mai flexibila ,din punct de vedere al configuratiei.Prevazute cu o carcasa din aluminiu injectata la cald, monitoarele Aegis reprezinta o soluþie durabila, cu un design modern, construita pentru a rezista la un mediu aspru, plin de praf sau de vapori de ulei. Carcasa este o dovada de rezistenta si soliditate, si se comporta ca un radiator pentru componentele electronice din interiorul ei, fiind o garantie in plus cã toate operatiunile electrice interne au loc la o temperatura optima. În contrast cu carcasele traditionale din plastic, care se pot incarca electrostatic, monitoarele Aegis sunt protejate impotriva accesului nedorit al prafului si murdariei, care sunt potentiali daunatori ai componentelor electronice din sisteme. Toate conectarile interfetei sunt ascunse in compartimente bine protejate ale carcasei. Cu un design compact si ecrane ajustabile, monitoarele AEGIS se potrivesc oricarei locatii si oricarui utilizator.

Pe linga designul modern si special pentru functia de touchscreen al monitoarelor Aegis, acestea pot include si o unitate de citire a cardurilor magnetice(MCR) ce poate fi usor montata pe o parte laterala si integrata in sistem, o tastatura programabile de 32 taste ce poate fi montata de asemenea pe partea cu cititorul de carduri magnetice.Monitoarele AEGIS combina calitatea cu inovatia, dispun de o stand solid care asigura stabilitatea atunci cind se atinge displayul chiar si in colturi, de asemenea displayul putind fi ajustat pina la un ungi de 90 de grade, in functie de utilizator, pentru a asigura o vizibilitate perfecta a continutului ecranului.

 

Display type:

TFT LCD

Display specifications:

LCD 15"TFT sau 12" TFT

Touchscreen:

Rezistiv

Power:

Intern PC Power adaptor

Resolution:

12" - 800x600 ; 15"-1024x768

Brightness:

250 nits - 15" ;             180 nits - 12"

Contrast:

300:1

Customer display:

Optional

Magnetic Card Reader:

Optional

Tastatura 32 taste:

Optional