Miscati cursorul pe imagine pentru a mari.

Gladius POS touch- sisteme POS pentru restaurante

LEI 0

Sistemele GLADIUS, cele mai vindute POS-uri touch, au fost dezvoltate special pentru restaurante si fast-food-uri, unde odata testate s-au dovedit un real succes.Prevazute cu o carcasa din aluminiu injectata la cald, sistemele GLADIUS reprezinta o soluþie durabila, cu un design modern, construita pentru a rezista la un mediu aspru, plin de praf sau de vapori de ulei. Carcasa este o dovada de rezistenta si soliditate, si se comporta ca un radiator pentru componentele electronice din interiorul ei, fiind o garantie in plus cã toate operatiunile electrice interne au loc la o temperatura optima. În contrast cu carcasele traditionale din plastic, care se pot incarca electrostatic, aceste sisteme GLADIUS sunt protejate impotriva accesului nedorit al prafului si murdariei, care sunt potentiali daunatori ai componentelor electronice din sisteme. Toate conectarile interfetei sunt ascunse in compartimente bine protejate ale carcasei. Cu un design compact si ecrane ajustabile, aceste sisteme GLADIUS se potrivesc oricarei locatii si oricarui utilizator.

Descriere

Sistemele GLADIUS , cele mai vindute POS-uri touch, au fost dezvoltate special pentru restaurante si fast-food-uri, unde odata testate s-au dovedit un real succes.Prevazute cu o carcasa din aluminiu injectata la cald, sistemele GLADIUS reprezinta o soluþie durabila, cu un design modern, construita pentru a rezista la un mediu aspru, plin de praf sau de vapori de ulei. Carcasa este o dovada de rezistenta si soliditate, si se comporta ca un radiator pentru componentele electronice din interiorul ei, fiind o garantie in plus cã toate operatiunile electrice interne au loc la o temperatura optima. În contrast cu carcasele traditionale din plastic, care se pot incarca electrostatic, aceste sisteme GLADIUS sunt protejate impotriva accesului nedorit al prafului si murdariei, care sunt potentiali daunatori ai componentelor electronice din sisteme.

Toate conectarile interfetei sunt ascunse in compartimente bine protejate ale carcasei.Cu un design compact si ecrane ajustabile, aceste sisteme GLADIUS se potrivesc oricarei locatii si oricarui utilizator. Pe linga designul modern al acestor sisteme POS touch Gladius, in lateral se poate include si o unitate de citire a cardurilor magnetice(MCR) ce poate fi usor montata si integrata in sistem, unitati de FDD şi CD-ROM ce pot fi conectate extern, o tastatura programabile de 32 taste ce poate fi montata de asemenea pe partea cu cititorul de carduri magnetice.

Sistemele GLADIUS combina calitatea cu inovatia fiind terminalele touch pos care merita investitia hardware facuta, furnizind cea mai inalta calitate şi performanta de care aveti nevoie, la un raport calitate pret foarte bun.Toti utilizatorii care lucreaza cu aceasta tehnologie beneficiază de o serie de avantaje: - unitatile TOUCH-SCREEN si in special variantele mono-bloc sunt mai compacte, ceea ce poate fi important in conditiile unui spatiu limitat. Variantele mono-bloc au un important avantaj tehnic. Acesta consta in faptul ca numarul cablurilor pentru conectare cu dispozitive externe este mult mai mic, ceea ce face sistemul mai sigur si mai demn de incredere. - ecranele terminalelor TOUCH-SCREEN construite pentru restaurante sunt protejate impotriva oricarui lichid.

Terminalele pot fi amplasate eventual si pe pereti pentru ca zona destinata lucrului cu terminalele sa fie separata de zona in care se pot produce pagube involuntar. -este o solutie foarte rapida de vanzare pentru fast-food-uri prin folosirea icon-urilor in locul solutiei clasice ce presupune cautarea produselor intr-o lista. - prin adaugarea celui de-al doilea dispaly, sistemele Gladius devin un puternic instrument de marketing si advertising, pe cel de-al doilea display putind rula reclame ale produselor vindute cit timp clientul asteapta bonul de la casa.

 

Processor:

 Intel Celeron 2 Ghz, PIV sau VIA C3

Memory:

256 MB pina la 512 Mb

Hard Drive:

20 GB - 80 GB

Network:

Ethernet 10/100 Base

Sound:

Build-in sound chip

Display specifications:

LCD 15"TFT sau 12" TFT

Touchscreen:

Rezistiv

Power:

External Power,150W

COM port:

4, 3 libere

Cash drawer interface:

Yes

Customer display interface:

Yes

LPT port:

Yes

USB port:

2

External floppy drive:

Optional

External CD-ROM drive:

Optional

Customer display:

Optional

Magnetic Card Reader:

Optional

Tastatura 32 taste:

Optional

Second LCD display:

Optional