Sorteaza dupa:
 • Datecs EP-50

  Imprimanta de departament ideala pentru distribuirea rapida si uniforma a informatiilor. EP 50 este o imprimanta termica, compatibila ESC/POS destinata retelelor pos, bucatariilor, diferitelor terminale de comunicatie , beneficieaza de tehnologia small foot printing.

 • STP – 131

  Imprimanta Samsung STP-131 ofera un remarcabil ROI (Return of Investment) in printarea termica a bonurilor si chitantelor.Aceasta imprimanta termica cu o viteza medie de printare si costuri scazute de intretinere, ofera multe caracteristici ce se regasesc la imprimantele foarte scumpe, ce includ senzori pentru terminarea hartiei, grafica si suport pentru printat coduri de bare.Imprimanta Samsung STP-131 este disponibila cu interfete seriale sau paralele.

  Caracteristici: imprimanta termica compacta;75 mm/s viteza de printare; compatibilitate Epson, Citizen, Star; incarcare automata a hartiei;taiere totala sau partiala a hartiei.

  Aplicatii: imprimanta POS pt chitante sau bonuri; imprimanta pentru printare date de la un echipament medical sau de laborator.

 • STP-103

  Rapida, fiabila, silentioasa, foaret compacta imprimanta termica Samsung STP-103 este cu siguranta prima din clasa ei.

  Caracteristici: 50mm/s viteza de printare; 58 mm latimea hartiei; incarcare foarte simpla a hartiei prin mecanismul "drop&load"; senzori de avertizare terminare hartie, comenzi ESC-POS.

  Aplicatii: integrata in Sisteme POS ; atasat sistemelor de masurare si control; integrata in sisteme medicale, bancare.

 • SRP - 350

  Imprimanta termica Bixolon SRP-350 este tot ce ai nevoie pentru o printare termica de calitate pe o hartie cu latimea de 80 mm. Beneficiind de drivere Windows si OPOS, aceste imprimante termice sunt usor de integrat in orice sistem.

  Caracteristici: 150mm/s viteza de prinare; multiple interfete de conectare: RS232, Paralel, ETH, USB, Bluethooth; posibilitate de folosire in pozitie verticala atasat pe un perete; printre coduri de bare, sistem de incarcare ahartie de tip clamshell; mic difuzor pentru avertizare sonora; disponibila in 2 culori gri deschis sau neagra.

  Aplicatii: sisteme POS pentru bar, restaurant; sisteme POS pentru magazine; sistem EFT-POS; sisteme de loterie, pariuri sportive.

 • SRP - 350Plus

  Noua imprimanta termica Samsung SRP-350plus este una dintre cele mai rapide imprimante termice din lume atingand 200 mm/s.daca vieteza de printare nu este totul atunci cand caracterizezi o imprimanta POS, noua SRP-350 plus exceleaza in fiabilitate, usurinta in utilizare, flexibilitate in integrarea cu sistemele informatice, dispunind de o interfata USB combinata cu o interfata inerschimbabila RS232, paralela, ETH, Bluetooth In plus aceste imprimante termice pot printa bonul in 2 culori.

  Caracteristici: 200mm/s viteza de printare; mecanica si electronica optimizata pt o stabilitate in printare; 64kb buffer; USB2.0 onboard; autocutter-1,8 mil. taieri; suport pentru printare coduri de bare 2D .

 • SRP - 370/372

  Este o imprimanta de top din clasa ei. Capabilitatea de printare termica in doua culori o face ideala pentru aplicatii de retail si de restaurant danad posibilitatea de a printa pe bonuri si logoul companiei intre-o culoare diferita cat si alte imagini, cupoane de discount.

  Caracteristici: viteza ridicate de prinatre 200mm/s; multiple interfete de conecatre: RS232, RS485, paralela, ETH, USB, Bluetooth; diversitate mare de role de hartie in utilizare, latimi de la 58 la 82,5 mm, dimensiunui ale rolei de pina la 105 mm in diametru.

  Aplicatii: Sisteme POS, sisteme EFT-POS; Sisteme de loterie, pariuri sportive, sisteme medicale.

 • EP-300

  Imprimanta termica destinata tiparirii notelor de plata ( logo grafic pe hartie termosensibila) si este destinata retelelor POS. Compacta, usoara si beneficiind de tehnologia small foot printing, este imprimanta ideala pentru tiparirea rapida si uniforma a informatiilor pe rola de 76mm.

 • EP-1000

  Imprimanta termica compatibila ECR/POS destinata retelelor POS, bucatariilor, dar si notelor de plata (logo grafic pe hartie termosensibila de dimensiuni medii). Informatia este aranjata in format predefinit, care poate fi modificat pentru a satisface nevoile clientului.

 • SRP - 270

  Imprimanta POS Samsung SRP 270 este ideala atat pentru printarea chitantelor cat si bonurilor de comanda pentru bucatarie, bar.SRP270 combina fiabilitatea, calitatea remarcandu-se printr-un pret accesibil. Are drivere plug&play de Windows si interfete interschimbabile: serial, paralel, USB, Ethernet, RS485 sau Bluetooth. Este compatibila Epson. Se livreaza in 3 variante SRP270A, SRP275C (cu autocutter), SRP270D (cu autocutter si spoler)

 • SRP - 275

  Imprimanta POS Samsung SRP 275 este ideala atat pentru printarea chitantelor, cat si bonurilor de comanda pentru bucatarie, bar. SRP275 se remarca prin: sistem clamshell pentru incarcarea hartiei. viteza ridicata de printare, utilizare hartie cu latimi diferite de 57 mm, 69mm sau 76mm, memorie pentru logo-uri, avertizare sonora in modul "imprimanta de bucatarie. Combinand fiabilitatea, calitatea cu pretul accesibil SRP275 este una dintre cele mai vandute imprimante din gama ei. Dispunand de interfete seriale, paralele, Ethernet, Bluetooth, USB, se integreaza usor in diverse sisteme POS.