Solutii pentru magazine medii-mari


 

Va oferim solutii integrate - echipamente si soft, asigurand instalarea, punerea in functiune, instruirea operatorilor, asistenta postdeschidere si service.
In aceasta pagina prezentam soft-ul, echipamentele sunt prezentate la sectiunea produse.

Magister Smart Cash RMS

 

Ce este Magister SmartCash RMS?

Magister SmartCash Retail Management System reprezinta un pachet software specializat, inovativ, destinat comerciantilor mici si mijlocii.
Solutia software include componente pentru automatizarea ridicata a vanzarilor folosind sisteme POS sau case de marcat, precum si puternice unelte software pentru managementul de magazin sau pentru controlul lanturilor de magazine.
SmartCash RMS asigura o integrare ridicata cu produse complementare din familia aplicatiilor de contabilitate si analiza de date, fiind proiectat in vederea adaptarii rapide la necesitatile in continua schimbare din acest domeniu de activitate...

[citeste tot]

Executive (Pionier)

 

Xecutive.SQL este un soft complex, structurat pe mai multe module, care ofera suport pentru managementul firmelor, cu scopul cresterii eficientei acestora.

Aplicatia Xecutive.SQL reprezinta un instrument eficient de integrare si structurare a datelor, usurand transferul de date si interactiunea dintre departamente prin capacitatea sa de a lucra cu un volum mare de date din cadrul firmei.

Xecutive.SQL reprezinta suportul in care sunt integrate si prelucrate datele cu care lucreaza aplicatiile separate: Xecutive.ECR.POS, Xecutive.Invoice.POSDatecs POS Xecutive [FP550T] destinate exclusiv clientilor care au obiect de activitate vanzari cu amanuntul. Aceste aplicatii reprezinta interfete de vanzari, create special pentru a lucra cu monitoare tip TuchScreen, cititoare pentru coduri de bare, case de marcat si imprimante fiscale. si
[citeste tot]