Miscati cursorul pe imagine pentru a mari.

SRP - 350Plus

LEI 0

Noua imprimanta termica Samsung SRP-350plus este una dintre cele mai rapide imprimante termice din lume atingand 200 mm/s.daca vieteza de printare nu este totul atunci cand caracterizezi o imprimanta POS, noua SRP-350 plus exceleaza in fiabilitate, usurinta in utilizare, flexibilitate in integrarea cu sistemele informatice, dispunind de o interfata USB combinata cu o interfata inerschimbabila RS232, paralela, ETH, Bluetooth In plus aceste imprimante termice pot printa bonul in 2 culori.

Caracteristici: 200mm/s viteza de printare; mecanica si electronica optimizata pt o stabilitate in printare; 64kb buffer; USB2.0 onboard; autocutter-1,8 mil. taieri; suport pentru printare coduri de bare 2D .

Descriere

Noua imprimanta termica Samsung SRP-350plus este una dintre cele mai rapide imprimante termice din lume atingand 200 mm/s.daca vieteza de printare nu este totul atunci cand caracterizezi o imprimanta POS, noua SRP-350plus exceleaza in fiabilitate, usurinta in utilizare, flexibilitate in integrarea cu sistemele informatice, dispunind de o interfata USB combinata cu o interfata inerschimbabila RS232, paralela , ETH, Bluetooth In plus aceste imprimante termice pot printa bonul in 2 culori

Carateristici: 200mm/s viteza de printare;mecanica si electronica optimizata pt o stabilitate in printare;64kb buffer; USB2.0 onboard;autocutter-1,8 mil. taieri;suport pentru printare coduri de bare 2D .