Sorteaza dupa:
 • Zebex PDL-20-16

  Face parte din noua generatie de terminale mobile pentru menagementul rapid si precis al datelor. De marimea unui telefon mobil, acest terminal mobil ofera toate optiunile necesare.

 • BitateK IT 7000

  Noul terminal IT7000 este o combinatie reusita intre un PDA inteligent si un terminal de date cu dotare completa. El fixeaza standarde noi pentru colectarea de date combinand dimensiuni compacte si performanta robusta intr-un design comod construit pentru a se adapta cu usurinta la necesitatile fluctuante ale colectarii de date in mediul retail.

 • Motorola MC 1000

  Combinand capabilitati de introducere de date si scanare intr-un singur terminal, MC1000 de la Motorola Technologies raspunde totodata cerintelor dvs. legate de buget si a celor de operare, fie ca sunteti in verticala de retail, logistica, distributie sau in mediul industrial. Cu MC1000 veti putea creste viteza operatiunilor, imbunatatind reactia de raspuns la solicitari. Designul sau simplu si durabilitatea sa in utilizare ajuta la reducerea costurilor de training si mentenanta, in acelasi timp imbunatatind satisfactia utlizatorilor si productivitatea acestora.

 • Motorola MC 3000

  Terminalul portabil MC3000 reprezinta puntea de legatura dintre terminalele cu taste si terminalele “pen-based”. Proiectat sa raspunda necesitatilor pietei de terminale pentru achizitie de date in teren, MC3000 ofera optiuni pentru o gama larga de aplicatii. Spre exemplu, diversele optiuni de tastaturi, sunt disponibile pentru a maximiza fluxul colectarii de date in medii diferite. Agentii de vanzari, merchandiserii, prefera tastaturile cu 28 de taste numerice, pe cand operatorii implicati in activitati de vanzare cu amanuntul prefera tastaturi cu 38 sau 48 taste alfanumerice. Robustetea si coeficientul de rezistenta la conditiile de mediu (IP54), acopera necesitatile multora dintre mediile. industriale existente. Varietatea optiunilor disponibile, printre care se numara laser uni-dimensional (1D) si 2D scanare imagini, display color si monocrom, posibilitatea de comunicare batch sau wireless, va ofera posibilitatea de a satisface atat nevoile utilizatorior cat si celor de la IT.

 • Motorola MC 5040

  MC 50 de la Symbol este primul din clasa calculatoarelor mobile care combina stilul imbunatatit al unui PDA cu puternice performante si capabilitati de colectare voce/date, pentru rularea unor aplicatii esentiale de business. Proiectat pentru a va proteja investitia, MC50 ofera un TCO (cost total de intretinere) redus .

 • Motorola MC 9000

  Seria de terminale MC9000 va ofera un acces rapid la informatii indiferent daca sunteti in industria de retail, manufacturing, logistica sau alte medii industriale. Proiectate pentru uz industrial, aceste terminale sunt rezistente, fiabile si va ajuta in cresterea eficientei operationale precum si in reducerea costurilor si diminuarea erorilor de introducere a datelor.